ANNA-KARIN KARLSSON

For a Life less Ordinary...

ANNA-KARIN KARLSSON is een van s'werelds leidende merken voor luxe brillen.
Door de combinatie van Avant-Garde design met extravagante materialen en een onberispelijke uitvoering, is elk frame een kunstwerk.
Het bedrijf is gevestigd in Zweden en de ontwerpen worden in meer dan 50 landen over de hele wereld verkocht. Sinds kort wordt dit merk nu ook in Nederland vertegenwoordigd.
Weelderige glamour, ultra-vrouwelijke ontwerpen in contrast met sterke scherpe lijnen zijn de belangrijkste kenmerken.
De Avant-Garde ontwerpen worden uitgevoerd op het hoogste niveau van handwerk en exclusieve materialen zoals 24k goud, wit goud, rosé goud en titanium.
Parels, smaragdgroene stenen, met de hand gemaakte kristallen en zelfs diamanten versieren de originele ontwerpen.
De Zweedse ontwerpster ANNA-KARIN KARLSSON kwam in contact met de optiekwereld toen zij op 19-jarige leeftijd een baan aangeboden kreeg bij een opticien in Londen.
Daar leerde zij de traditie kennen van 'op maat' gemaakte monturen in en rond Saville Row, dat zich uitbreidde naar de Old Bond Street.
Zij ontwikkelde een diep begrip voor het ambachtelijke werk en door haar ‘zwierigheid’ ontwierp ze al snel brillen voor sultans, prinsessen, koningen, hertogen en louter fashionista's.
In 2011 startte ANNA-KARIN KARLSSON haar eigen bedrijf.
Het merk ANNA-KARIN KARLSSON heeft in slechts een paar jaar tijd directe klassiekers geproduceerd terwijl ze de grenzen van de Haute-Couture brillen blijft verleggen.
 
For a Life less Ordinary….” Is dan ook het motto van deze bijzondere ontwerpster.

Main Menu